Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/10/2021 09:44:18 - 12/10/2021 09:44:18 - 494 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Lüleburgaz İlçemizde Hayırsever GÖKÇE Ailesi tarafından yaptırılacak olan “Özden GÖKÇE Aile Sağlığı Merkezi"nin temel atma törenine katıldı.

“Özden GÖKÇE Aile Sağlığı Merkezi" Temel Atma Töreni, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Hayırsever Özden - Miktat GÖKÇE ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Osman BİLGİN’in katılımıyla hayırsever Özden - Miktat GÖKÇE ve ailesi ile birlikte imzalanan protokol çerçevesinde Lüleburgaz İlçesinde hayırsever vatandaşımızın iş birliği ile yapımına başlanan “Özden GÖKÇE 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi”nde, Sağlık Bakanlığının uygun göreceği Aile Sağlığı Merkezi Mimari Projesi uygulanacaktır. İlimizde hizmete giren diğer Aile Sağlığı Merkezlerinde olduğu gibi yapımı gerçekleştirilecek bina, yeni ve modern konseptiyle, tamamen engelli ve yaşlı dostu olarak projelendirilerek içerisinde poliklinikler, acil müdahale odası, laboratuvar, bebek bakım ve emzirme odası, gebe bilgilendirme sınıfı ve eğitim salonu bulunacaktır.

Tören KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
lüleburgaz
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.