14/10/2021 16:38:07 - 14/10/2021 16:38:07 - 644 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülerek Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ortaklığında kurulan “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Süt Ürünleri Pilot Tesisi”nde incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’e incelemeleri sırasında; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN eşlik etti.

Üniversitemizde, "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" kapsamında Gıda alanında ve Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama Ve Araştırma Merkezinde çalışmalar devam etmektedir.

Gıda KLÜ Pilot Tesis

.