Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/10/2021 16:37:06 - 18/10/2021 16:37:06 - 681 Okunma

Üniversitemizin Genç Yeşilay Kulübü gönüllüsü öğrencileri, Yeşilay Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltılı tanışma programında il protokolü ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa; Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, protokol üyeleri, Yeşilay Trakya Koordinatörü Sebahattin BİLGİÇ, Yeşilay Yöneticileri ile Genç Yeşilay Kulübü gönüllüsü öğrencilerimiz katıldı.

Genç Yeşilay Kulübü üyesi öğrencilerimiz programda; madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadele kapsamında uygun bilgilendirme, eğitim ve hizmetlerinin verilmesi, farkındalığının artırılması ve bu sayede bağımlılık yapıcı maddelerin kullanım düzeyindeki artışın önlenerek etkin bir mücadele yapılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlere dair görsellerin yer aldığı bir fotoğraf sergisi açtılar. Ayrıca Üniversitemizde uygulanan TBM Akran Eğitimi projesi ve diğer proje çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yeşilay gönüllüsü öğrencilerimizi onurlandırmak ve bundan sonraki çalışmalarında da onlara destek olmak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini ifade etti. Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmetin üniversitelerin en önemli görevleri olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz bünyesinde bulunan 83 öğrenci kulübünden biri olan Genç Yeşilay Kulübünün başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenci kulüplerine üye olmanın kişisel gelişim ve başarılı bir kariyer sahibi olmada önemli rol oynadığına dikkat çeken Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, henüz herhangi bir kulübe olmamış tüm öğrencilerimizi en az bir kulübe üye olmaya davet etti.

Genç Yeşilay KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.