Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/10/2021 22:28:47 - 09/11/2021 22:28:47 - 1105 Okunma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü 15 Temmuz Şehit ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Fakülte yönetimi ve akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda 2020-2021 eğitim-öğretim yılında yürütülen çalışmalar ele alınarak mevcut durum değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan V. Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR; fakülte hakkında genel bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, konuşmasında 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının bütün Kırklareli Üniversitesi ailesi için hayırlı uğurlu olması ve verimli geçmesi temennisini paylaştı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Üniversitemizin en güçlü fakültelerinden biri olduğunu belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin akademik ve fiziksel gelişimi bağlamında son yıllarda gerçekleştirilen çalışma ve yenilikler hakkında açıklamalarda bulundu.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR’ün konuşmasının ardından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, Ekonometri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nihat TAK, İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cevdet Yiğit ÖZBEK, Maliye Bölüm Başkanı Semanur SOYYİĞİT, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, 2020-2021 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

İİBF KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.