Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
01/11/2021 11:59:37 - 01/11/2021 11:59:37 - 1314 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Kırklareli Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü münasebetiyle Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Kutlama programı çerçevesinde, 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 13.00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Program kapsamında Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 09.30’da makamında tebrikleri kabul etti.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden kutlamalarda Kırklareli Valisi Osman BİLGİN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu. Akabinde şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği Cumhuriyet’imizin 98. Yılı kutlamaları, öğrencilerin, askeri birliklerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişleri ile son buldu.

Cumhuriyetin 98. Yıldönümü Kabul Töreniyle Taçlandı

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Kutlamaları kapsamında, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendinin himayelerinde, Cumhuriyet Bayramı kabul töreni gerçekleştirildi.

Kırklareli Valiliği tarafından özel olarak hazırlanan videonun izlenmesinin ardından Vali BİLGİN bir konuşma yaptı.

Cumhuriyet Pastasını, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, Şehit Ailemiz ve protokolle birlikte kesti.

Cumhuriyet Konvoyu ve Konseri Coşkuyla Gerçekleşti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Kırklareli Valiliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Konvoyu ve Cumhuriyet Konserine Kırklareli halkı yoğun katılım gösterdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayram KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KIRKLARELİ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.