Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/11/2021 19:54:21 - 03/11/2021 19:54:21 - 847 Okunma

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Ercan ANDAÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

03 Kasım 2021 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan ANDAÇ, Kırklareli Üniversitesinin İlimizin gelişmesine ciddi anlamda katkı sağladığını ve başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek başta Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, nazik ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan ANDAÇ ve beraberindekilere teşekkür ederek, Kırklareli Üniversitesi olarak eğitim-öğretim ile birlikte İlimizin kalkınmasına ve gelişmesine katma değer sağlamak için gayret gösterdiklerini belirtti. Geleceğimize değer katmak için nitelikli bireyler yetiştirmenin önemli olduğunun altını çizen ŞENGÖRÜR, “Bu amaçla tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Birçok alanda gelişim kaydediyoruz” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve başarı dilekleriyle sona erdi.

BBP Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.