03/11/2021 19:52:34 - 03/11/2021 19:52:34 - 815 Okunma

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat ÖZDEMİR, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği / Kırklareli Spor Başkanı Volkan CAN ile birlikte 03 Kasım 2021 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, TFF Başkanı Nihat ÖZDEMİR’in teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin fiziki, idari ve akademik yapısı, yapılan çalışmalar, ortaya konulan yenilikler ve sunulan hizmetler hakkında ÖZDEMİR’e bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR’e günün anısına Çini Vazo takdim etti.

TFF Ziyaret KLÜ

.