Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/11/2021 16:35:09 - 09/11/2021 16:35:09 - 797 Okunma

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından “Tanıtım ve Fon Kaynakları Bilgilendirme Günü Etkinliği” düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi 2. Merkezi Derslik Binası 1 No’lu Konferans Salonunda 09 Kasım 2021 Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve akademik personel katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemizde araştırmaların kurumun gelişim odağı çerçevesinde hedefleri ve bu hedeflerin kimler tarafından gerçekleştirileceğinin belirlendiği, araştırma faaliyetlerinin gerçekleştirildiği, hedeflerin nitelik / nicelik olarak değerlendirildiği ve ihtiyaç duyulan iyileştirmelerin yapıldığı bir süreç olarak ele alındığını ifade etti. Araştırmacıların bir araya getirilmesi, insan kaynağının tanınması, yapılan çalışmaların ve uzmanlık alanlarının belirlenmesi açısından Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisinin önemli katkılar sunduğunu söyleyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, tüm araştırmacıları proje geliştirmeye davet etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ise Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi’nin üniversitemizde bir proje kültürü oluşturmak amacıyla kurulduğunu belirterek araştırmacıların proje fikrinin oluşmasından projenin yazılmasına, başvurulmasına ve yürütme sürecine kadar her aşamada ofis personelinin özveriyle araştırmacılara destek olduğunu aktardı.

Açılış konuşmalarının ardından Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ, “Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Faaliyet ve Çalışma Alanları ile Uluslararası Fon Kaynakları” hakkında, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yasemin KEŞKEK KARABULUT da “Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi İnternet Sitesi Tanıtımı ile Ulusal Fon Kaynakları” hakkında katılımcılara bilgilendirme sunumu yaptı.

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR tarafından 2021 Yılında Projeleri desteklenmeye hak kazanan öğretim üyelerine tebrik belgesi takdimi ile sona erdi.

Proje Tanıtım KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TANITIM VE FON KAYNAKLARI BİLGİLENDİRME GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.