12/11/2021 12:03:42 - 12/11/2021 12:03:42 - 928 Okunma

Kırklareli Üniversitesi tarafından yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında desteklenen TR21/19/SOGEP/0008 No'lu “Nesiller Arası Gelişim Merkezi (NEGEM)” projesi faaliyetleri kapsamında topluma yönelik “Aile İçi İletişim, İhmal, İstismar ve Şiddet” konulu panel düzenlenecektir.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serkan AKTEN moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Çiğdem KURT konuşmacı olarak katılacaktır.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü, saat 14.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonda yapılacak panele tüm akademik-idari personelimiz, öğrencilerimiz ve halkımız davetlidir.

NEGEM

.