19/11/2021 14:01:52 - 22/11/2021 14:01:52 - 939 Okunma

Kırklareli Üniversitesi tarafından yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansınca Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında desteklenen TR21/19/SOGEP/0008 No'lu Nesiller Arası Gelişim Merkezi (NEGEM) faaliyetleri doğrultusunda Proje Koordinatörü Doç. Dr. Yeliz MERCAN organizasyonunda topluma yönelik "Akılcı İlaç Kullanımı ve Sağlık Okuryazarlığı" konulu panel düzenlenecektir.

Üniversitemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Mustafa HELVACI moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panele Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk YORULMAZ ve Türk Eczacıları Birliği 40. Bölge Kırklareli Eczacı Odasından Dr. Ecz. İpek ALADAĞ KURŞUN konuşmacı olarak katılacaktır.

25 Kasım 2021 Perşembe günü, saat 14.00’da 3. Merkezi Derslik Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan panele tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.

NEGEM Panel KLÜ

PANEL: