Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/11/2021 16:00:52 - 26/11/2021 16:00:52 - 887 Okunma

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 6. Dönem Genel Başkanı ve Kaanlar Gıda Sanayii Firması Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman KAAN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Üniversite-Sanayi iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversitelerin sadece bilim üreten ve eğitim-öğretim hizmeti veren kurumlar olmadığını, aynı zamanda bulundukları illerin ve bölgelerin ekonomik kalkınmasına katkı sunan çalışmalar yapan kurumlar olduğunu ifade ederek Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar, devam eden projeler ve Üniversitemizin hedefleri hakkında MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı KAAN’a bilgiler verdi.

Görüşme kapsamında ayrıca, Üniversitemiz Yönetim Kurulu Salonunda; “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı” çerçevesinde “Gıda” alanında ihtisaslaşan Üniversitemizin faaliyetleri ile “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi”nde gerçekleştirilen faaliyetlerin ele alındığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı Abdurrahman KAAN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Prof. Dr. Nurettin AKA, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN katılım sağladı. Toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, “Gıda” alanında ihtisaslaşan Üniversitemizin çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı Abdurrahman KAAN toplantının akabinde Üniversitemiz “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” ile “Süt Ürünleri Pilot Tesisi”ni ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinin güncel ve ileri teknolojik cihazlarla donatılmış; Gıda Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği uygulama laboratuvarlarını gezerek yetkililerden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, başta “Gıda” alanında olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine yönelik fikir alışverişinin gerçekleştirildiği görüşmenin sonunda MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanı KAAN’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret Gıda İhtisaslaşma

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.