Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/11/2021 12:10:16 - 01/12/2021 12:10:16 - 824 Okunma

Üniversitemiz, 25 Kasım 2021 Perşembe günü Keşan’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günü” nde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Üniversitemizi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Öğr. Gör. Dr. Ezgi ZENGİN DEMİRBİLEK ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli Öğr. Gör. Sibel EVREN temsil etti. Keşan ilçesinde eğitim-öğretimini sürdüren 11. ve 12.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli Öğr. Gör. Sibel EVREN, üniversite tanıtım etkinliğinde “Kariyer Planlama” konusunda bir sunum yaparak öğrencilere meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken hususları aktardı.

Üniversitemiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Keşan Tanıtım Üniversite KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ, KEŞAN’DA TANITILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.