Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/12/2021 13:44:53 - 10/12/2021 13:44:53 - 1376 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, bölümlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergiledi.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonda 03 Aralık 2021 Cuma günü Kırklareli Valisi Osman BİLGİN ve eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız/Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin AKA, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Onur ÇAKIR ve Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilal DEVECİ katıldı.

Temel Mutfak Teknikleri dersini yürüten Öğr. Gör. Raşit BAKAN'ın koordinasyonunda hazırlanan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KESİCİ'nin servis ekibini koordine ettiği yemek sunumu, misket köfteli yayla çorbası ile başladı. Ardından zeytinyağlı enginar ve kremalı mantarlı fettuccine makarnayla devam etti. Ana yemekte minyon bonfile ve yanında avokadolu semizotu salatası servis edildi. Yemek, keşkül tatlısı ile sona erdi.

Üniversitemiz ve Valilik işbirliğinde Kırklareli turizmi konusunda neler yapılabileceğinin de konuşulduğu yemekte Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Üniversitemize ve Turizm Fakültesine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise Kırklareli Valisi Osman BİLGİN ve eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi’nin teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerin teorik eğitimin yanı sıra öğrendiklerini uygulamalarının ve pratiğe dökmelerinin mesleki gelişimleri açısından önemli olduğunun altını çizdi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinin kendi elleriyle hazırladıkları yemekler büyük beğeni aldı.

Gatronomi Mutfak Sanatları Turizm KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.