08/12/2021 14:55:31 - 08/12/2021 14:55:31 - 824 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğü’nün TR21-21-TD numaralı “Öğrenmeyi Öğrenen Bireyler İçin Eğitici Eğitimi Programı” başlıklı projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi’nde 07 Aralık 2021 Salı günü gerçekleşen törende sözleşmenin imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından atıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ koordinatörlüğünde yürütülecek proje kapsamında; Kırklareli Üniversitesi’nde kurumsal eğitim-öğretimi geliştirmeye yönelik ön lisans ve lisans birimlerinde 2020 yılı ve sonrasında göreve başlayan 45 akademik personele 63 saat süre ile mesleki gelişimi destekleme eğitici eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim içeriği için TIKLAYINIZ.

Eğitim Proje KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ İLE TRAKYA KALKINMA AJANSI ARASINDA “ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN BİREYLER İÇİN EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROGRAMI” PROJESİ İMZALANDI