Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/12/2021 14:25:28 - 13/12/2021 14:22:40 - 639 Okunma

Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “E-Care Open and Distance Education for Palliative Care at Home” adlı ve 2019-1-TR01-KA204-077109 No’lu proje, Erasmus+ KA204 - Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices Strategic Partnerships for Adult Education kapsamında Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenmektedir.

Proje süreç uygulamalarında, belirlenen proje çıktılarına ilişkin uygulamaların izlenmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için altı adet ulus ötesi toplantı planlandı. Projenin ikinci ulus ötesi toplantısı 15-16 Ekim 2021 tarihinde Polonya’nın Lublin kentinde düzenlendi. Projenin üçüncü ulus ötesi toplantısı ise 2-3 Aralık 2021 tarihinde İtalya’nın Bitonto (Bari) kentinde gerçekleştirildi. Toplantıya Kırklareli Üniversitesi’nden proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve proje eğitim-öğretim sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ katıldı.

Üçüncü ulus ötesi toplantısında, projede amaçlanan altı fikri çıktıdan ilk üçüne yönelik yürütülen faaliyetler değerlendirilerek Üniversitemiz tarafından projenin üçüncü çıktısına ilişkin geliştirilen dijital eğitim içerikleri ve bu dijital eğitim içeriklerinin sunulacağı dijital platformların uygulama örneklerinin tanıtılması, paydaş ülkelerin ortak kararlarının belirlenmesi ve gelecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Üniversitemiz temsilcileri, 02 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen projenin birinci oturumunda, proje koordinatör kurumu olan Üniversitemiz adına projenin genel görünümünü, projenin ilk üç çıktısı kapsamında sonuçlandırılmış faaliyetleri ve ortaya çıkan ürünleri özetledi. Proje ortaklarından şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve ortaya çıkan ürünlere ilişkin geri bildirimler aldı. İlk günkü ikinci oturumda ise; Üniversitemiz ekibi, toplantının ana temasını oluşturan “Palyatif Bakım” alanında geliştirilen etkileşimli uzaktan eğitim içerikleri ve dijital alt yapı uygulama örneklerine ilişkin Üniversitemiz tarafından yürütülen çalışmaları, dijital platformlar üzerinden uygulamalı olarak proje ortaklarına tanıttı ve uygulama örneklerine ilişkin proje ortaklarının geri bildirim aldı. Toplantının 03 Aralık 2021 tarihinde yapılan birinci oturumunda Üniversitemiz ekibi ve diğer proje ortakları, proje kapsamında yürüttükleri yaygınlaştırma faaliyetleri üzerine sunumlarını paylaştı. İkinci günün son oturumunda ise; projenin yönetimsel süreçleri ele alınarak, projeyi yürütme faaliyetlerinin nitelik değerlendirmesi yapıldı. Toplantı, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların planlanmasının ardından sona erdi.

e-Care Distance Education Palliative Care KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
e-Care Avrupa Birliği Projesi 3.sUlus Ötesi Toplantısı İtalya’da Gerçekleştirildi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.