10/12/2021 13:32:41 - 10/12/2021 13:32:41 - 970 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu (MEYOK)'nun 2021 Yılı 9. Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün teşrifleriyle 09 Aralık 2021 Perşembe günü Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MEYOK Toplantısına; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü V. / MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü V. / MEYOK Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü V. Doç. Serkan ÇALIŞKAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü V. Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü V. Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Sağlık Hizmetleri Müdürü V. Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü V. Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM ile MEYOK Sekreteri Kenan YILMAZ katılım sağladı.

2021 yılının 9. Toplantısında; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına ilk defa 2022 YKS sonuçlarına göre merkezi yerleştirme ile alınacak öğrencilere kontenjan ayrılması talebi, müfredat değişiklikleri ile ilgili hususlar, Meslek Yüksekokullarında açılması planlanan programlar, İşletmede Mesleki Eğitim süreçleri ve bahar yarıyılına ilişkin planlamalar görüşüldü.

Toplantı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile kurul üyeleri, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Aşçılık programının mutfağında incelemelerde bulundu.

MEYOK Toplantı KLÜ

MEYOK