Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/12/2021 16:37:21 - 16/12/2021 16:37:21 - 874 Okunma

Üniversitemiz, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” programı kapsamında “Gıda” odak alanında ihtisaslaşma faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Kayalı Kampüsünde kurulum çalışmaları sürdürülen Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP) ile Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA ve Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’in de hazır bulunduğu incelemelerde Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, ilk olarak “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisini ziyaret ederek, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’ndan gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektörümüz ŞENGÖRÜR, daha sonra Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Burada Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, yürütülen çalışmalarla ilgili Rektörümüze bilgi verdi.

SÜTAP KLÜ İhtisaslaşma

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.