17/12/2021 15:58:42 - 17/12/2021 15:58:42 - 830 Okunma

Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan GÖÇ ve şube temsilcileri, 17 Aralık 2021 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Türk Kızılayı’nın Kırklareli’nde gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile İlimizde ve Kampüslerimizde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonları değerlendirildi. Ziyaretten ve Üniversitemiz Kızılay Kulübü'nün başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan GÖÇ ve şube temsilcilerine teşekkür etti.

Ziyaret, Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Volkan GÖÇ’ün, Kızılay'a vermiş olduğu destekler için Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e  Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

Kızılay KLÜ Ziyaret

.