Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/01/2022 11:53:05 - 05/01/2022 16:30:44 - 1240 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Jandarmamızın girdiği çatışmada şehadete irtihal eden Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini izledi.

04 Ocak 2022 Salı günü gerçekleştirilen film gösterimine; Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, İl Protokolü, şehit ve gazi aileleri ile muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

Film gösteriminin akabinde bir konuşma yapan Vali BİLGİN, aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile birlikte izledikleri TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi ile yaşanan kahramanlık ve vatanseverliği çok güzel ve duygusal bir şekilde beyaz perdeye aktarıldıkları için yapımcı ve senaristlere teşekkür etti.

Kırklareli Üniversitesi olarak “İyi Ki Varsın EREN” diyor, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize sıhhat ve afiyetler diliyoruz.

Eren

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.