12/01/2022 14:13:24 - 12/01/2022 14:13:24 - 973 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 30 Aralık 2021 Perşembe günü Tapu ve Kadastro (14.) Edirne Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bölge Müdürü AKDEMİR, nazik ziyaretleri için Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, Üniversitemiz ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında 29 Temmuz 2021 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapan Rektörümüz ŞENGÖRÜR; bunun hem öğrencilerin gelişimine, hem de toplumun ortak kazanımlarına katkı sunduğunu belirterek misafirperverliği için Bölge Müdürü AKDEMİR'e teşekkür etti.

ziyaret

.