17/01/2022 10:35:25 - 17/01/2022 10:35:25 - 947 Okunma

Üniversitemiz, 11 Ocak 2022 tarihinde Sakarya Sen Hotel’ de ve 13 Ocak 2022 tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarı” nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Türkiye genelinden birçok üniversitenin yer aldığı fuarda üniversitemizin standı büyük ilgi gördü.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Üniversitemizi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Öğr. Gör. Dr. Ezgi ZENGİN DEMİRBİLEK ile Öğr. Gör. Aslı Begüm MERİÇ temsil etti.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

Üniversitemiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Fuar Tanıtım KLÜ

KOCAELİ ve SAKARYA ÜNİVERSİTE TERCİH FUARLARINDA KLÜ’YE YOĞUN İLGİ