Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/02/2022 11:02:56 - 03/02/2022 11:02:56 - 2461 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 2018 yılında kurulması ile birlikte eğitim, araştırma ve uygulama hizmetlerinin yürütülebilmesi ve bölgemizde ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin daha etkin, kaliteli, verimli ve ulaşılabilir bir şekilde sunulması, vatandaşlarımızın çevre illere sevk edilmeden hızlı, kaliteli ve yerinde sağlık hizmeti almasının sağlanması amacıyla 05.06.2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörlüğü ile Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü arasında "Kırklareli Üniversitesi'nin İlgili Birimleri ile Kırklareli Devlet Hastanesinin Birlikte Kullanımına (Afiliasyon) İlişkin Protokol" imzalandı. İmzalanan protokol ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün 10.06.2020 tarih ve E-1078 sayılı Makam Onayı ile Kırklareli Devlet Hastanesi "T.C. Sağlık Bakanlığı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olarak hizmet vermeye başladı.

Vatandaşlarımıza tam teşekküllü Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile sağlık hizmeti sunabilmek gayesiyle sürdürülen çalışmalardan biri olarak 01 Şubat 2022 Salı günü Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında bir planlama toplantısı yapıldı. Toplantıya; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Rüknettin ASLAN, Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer IŞIK, Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan DANSUK, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK katıldı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2021 yılındaki çalışmaları ile 2022 yılında gerçekleştirilecek olan çalışmaları ve hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda, Kırklareli halkına verilen sağlık hizmetinin kalitesinin ve çeşitliliğinin arttırılmasında neler yapılabileceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Planlama Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE İLİŞKİN PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.