03/02/2022 16:24:01 - 03/02/2022 16:24:01 - 1319 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kofçaz Kaymakamı Salih KAYA’yı makamında kabul etti.

23.06.2021 tarihli Bakanlık emrine istinaden Kofçaz Kaymakamı olarak atanan Salih KAYA, Kırklareli’ndeki görev süresi dolması münasebetiyle Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olarak ilimize hizmet etmekten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden KAYA, Rektörümüze nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR ise, görev süresi boyunca Kırklareli’ne sunmuş olduğu katkılardan dolayı KAYA’ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

ŞENGÖRÜR, ziyaretin sonunda Kofçaz Kaymakamı Salih KAYA’ya günün anısına hediye takdim etti.

Kaymakam Ziyaret KLÜ

KOFÇAZ KAYMAKAMI