07/02/2022 14:32:51 - 07/02/2022 14:32:51 - 618 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi düzenlenecektir.

Arş. Gör. Dr. Suzan Kantarcı SAVAŞ tarafından verilecek bu eğitimde zeytinyağı tadımı, zeytinyağı çeşitleri ile ilgili bilgiler öğrenirken kendi içinize de bir yolculuğa çıkacaksınız... Katılımcılar eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanacaklardır.

Eğitim Bilgileri

Süre

Eğitim Tarihi

Son Başvuru Tarihi

Ücret

Kısa Eğitim

3 Saat

26 Şubat 2022 Cumartesi

21 Şubat 2022 Pazartesi

650 TL

Genel Eğitim

6 Saat

12 Mart 2022 Cumartesi

7 Mart 2022 Pazartesi

1300 TL

Kısa Eğitim
Bu eğitimi alanlar zeytinyağı çeşitlerini sınıflandırmayı temel düzeyde öğreneceklerdir.

Genel Eğitim
Bu eğitimi alanlar zeytinyağı tadımı, zeytinyağı kalitesi ve çeşitleri ile ilgil temel bilgilerin yanı sıra  iklli test, üçgen test gibi uygulamalarla, farklı zeytin çeşitlerinden yağları tadarak çeşitler arasındaki farklılıkları gözlemleme şansına sahip olacak, daha ileri tadım pratiğine ilişkin bilgi ve tecrübe edinmiş olacaktır.

Açıklamalar

• Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır.
  • Eğitimler çevrim içi düzenlenecektir.
  • Zeytinyağı ile ilgili bilgiler size bir pdf dosya ile iletilecektir. Zeytinyağı numuneleri, eğitim amaçlı kullanılan tadım kapları, profil değerlendirme kağıtları ve evinize bir kutu ile iletilecektir. Eğitim ücretlerine eğitim için gönderilecek numuneler ve kargo ücretleri dahildir.
  • Eğitim saatleri eğitmen ve kursiyerler tarafindan ortak olarak belirlenecektir.
  • Kursun sonunda eğitim sertifikaları E-devlet üzerinden elektronik olarak ulaşabilir olacaktır. Sertifikalarını basılı olarak talep edenler kargo ücretini karşılamak koşuluyla bunu talep edebilirler.

Detaylı bilgi için https://sem.klu.edu.tr adresini ziyaret edebilir, eğitim hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için suzan.kantarci@klu.edu.tr veya klusem@klu.edu.tr e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Zeytinyağı Tadım KLÜ

ZEYTİNYAĞI