Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/02/2022 16:46:40 - 17/02/2022 16:46:40 - 790 Okunma

Kırklareli Valiliği ve Kırklareli İl Müftülüğü tarafından faaliyete geçirilen “Kırklareli Diyanet Gençlik Merkezi”nin açılış töreni yapıldı.

17 Şubat 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen açılış törenine; Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli İl Müftüsü Aydın YIĞMAN ve il protokolü katılarak, açılış kurdelesini kestiler.

Vali Osman BİLGİN açılışta yaptığı konuşmada Diyanet Gençlik Merkezi'nin çok fonksiyonlu olarak vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulan örnek bir merkez olduğuna dikkat çekerek, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda vakit geçirebilecekleri güzel bir mekân oluşturulduğunu belirtti. Kırklareli’de bu tür merkezlerin sayılarını arttırmak için gayret gösterdiklerini ifade eden BİLGİN, Diyanet Gençlik Merkezi'nin sosyo-psikolojik olarak toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda gerçek bir danışmanlık merkezi hüviyeti kazanacağını kaydetti.

Açılış töreninin akabinde Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve beraberindekiler merkezi gezerek Kırklareli İl Müftüsü Aydın YIĞMAN’dan bilgiler aldı.

Diyanet Gençlik Merkezi Açılış KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR, KIRKLARELİ DİYANET GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.