01/03/2022 16:44:59 - 01/03/2022 16:44:59 - 662 Okunma

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırklareli Şubesi Şube Başkanı Halil YÜCEL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 07-11 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

01 Mart 2022 Salı günü Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; bağımlılıkla mücadele, bilinçlendirme ve farkındalığın artırılmasına yönelik Üniversitemizde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Kırklareli Üniversitesi olarak bağımlılıkla mücadele konusunda gerçekleştirilecek çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti. ŞENGÖRÜR konuşmasında, ülkemizin sağlıklı bir geleceğe ve nesillere sahip olması amacıyla proje ve faaliyetlerini hassasiyetle sürdüren Türkiye Yeşilay Cemiyetinin ve gönüllülerinin “Yeşilay Haftasını” kutladı.

Ziyaretin sonunda Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırklareli Şubesi Şube Başkanı Halil YÜCEL, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e günün anısına hediye takdim etti.

Yeşilay Ziyaret KLÜ

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ KIRKLARELİ ŞUBE YÖNETİMİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET