Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/03/2022 16:24:52 - 09/03/2022 16:24:52 - 537 Okunma

Üniversitemiz “11. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Dijital Medyada Kariyer” semineri düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN’ın moderatörlüğünde 07 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen seminere Chail Worldwide’dan Dijital İletişim Yöneticisi Buğra BİRBEN konuşmacı olarak katıldı. İşe giriş sürecini anlatarak konuşmasına başlayan BİRBEN, sektörün öğrencilerden beklentilerini ve onları diğer adayların önüne hangi faktörlerin geçireceğinden bahsederek konuşmasına devam etti. “Sizin de bir marka olduğunuzu göz önünde bulundurmanız lazım” diyerek, Sosyal Bilimler’de portfolyonun, CV’den daha önemli olduğu vurgusu yaptı.

Konuşmasının ilerleyen kısımlarında reklamcılığa dair konuşan BİRBEN, Türkiye’nin reklamcılık sektöründe sayılı ülkelerden biri olduğundan söz etti. Reklamcılığın en büyük çıkış noktasının iç görü olduğunu belirterek, dünyadaki gelişmeleri takip ederek kendilerini o doğrultuda geliştirmenin ve sektöre hakim olmanın öneminin altını çizdi. Türkiye’deki ajansların ve markaların güçlü olduğuna değinerek, öne çıkmak isteyen öğrencilere ilgilendikleri alanda bir ürün ortaya koyma tavsiyesinde bulundu.

seminer

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.