Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/03/2022 10:29:49 - 09/03/2022 10:29:49 - 867 Okunma

Üniversitelerarası Salon Futbolu (Futsal) 2. Lig müsabakaları Üniversitemiz ev sahipliğinde 07-11 Mart tarihleri arasında yapılıyor.

Futsal Turnuvası Üniversitemiz Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda 07 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Açılış törenine Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞÇU, Daire Başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve sporcular katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Caner Yahya BOYAR; Üniversitemiz, Gebze Teknik Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi Futsal takımlarının katılımıyla 1 hafta süresince devam edecek turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesi dileğinde bulundu ve sporculara başarılar diledi.

Açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Dans Kulübü ve Eşli Dans Kulübü gösteri yaptı. Gösterinin ardından Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesinin karşılaştığı ilk maç ile turnuva başladı.

Futsal

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.