Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/03/2022 16:24:16 - 09/03/2022 16:24:16 - 711 Okunma

Üniversitemiz “11. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü tarafından “Emin Adımlarla Geleceğin İnşası” paneli düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda Üniversitemiz İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN’ın moderatörlüğünde 07 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen panele Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinden Gençlik Lideri Semih ÖZTÜRK ve İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü YÖK 100 / 2000 Doktora Öğrencisi Onur SARUHAN konuşmacı olarak katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hizmetlerinden söz eden ÖZTÜRK, üniversitemiz bünyesinde de bulunan “Genç Ofis” hakkında öğrencilere bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından “Gençlik Merkezleri'nin iz düşümleri” olarak ifade edilen Genç Ofislerin 12 saat hizmet verdiğine ve burada çeşitli eğitimlerin gerçekleştirildiğine değindi. Doktora Öğrencisi SARUHAN ise hem öğrencilik hem de kariyer yolculuğundan bahsederek, öğrencilerle etkileşimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda moderatör Doç. Dr. CERGİBOZAN tarafından konuşmacılara plaketleri ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

panel

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.