Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/03/2022 16:23:29 - 09/03/2022 16:23:29 - 471 Okunma

Üniversitemiz “11. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından “Beton Üretiminde Kullanılan Kimyasal Katkılar ve Ham Maddeleri” semineri düzenlendi.

2. Merkezi Derslikler Binası Mühendislik Konferans Salonunda Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ’ın moderatörlüğünde 08 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen seminere Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır DİKER konuşmacı olarak katıldı.

Bahadır DİKER konuşmasında ilk olarak “Beton Üretiminde Kullanılan Kimyasal Katkılar ve Ham Maddeleri'' başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Sektörde başarılı olma yolunda nasıl ilerlemeleri gerektiği üzerine İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine sektöre ve mesleğe dair önemli bilgiler veren DİKER, “Mutluluk, beklentinin karşılanmasıdır” diyerek, mutlu olunan yerde çalışılması gerektiği tavsiyesinde bulundu. Büyük bir bölümünü soru-cevap şeklinde devam eden seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  

Etkinlik sonunda moderatör Dr. Öğr. Üyesi KILINÇ, Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır DİKER’e teşekkür ederek, teşekkür belgesi takdim edildi.

Yapı KLÜ İnşaat

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.