Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/03/2022 17:17:10 - 09/03/2022 17:17:10 - 486 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen “Deneyimli Makine Mühendisleriyle Söyleşi” başlıklı kariyer etkinliğinde TKare Mühendislik Firmasının Genel Müdürü Murathan TOKTAŞ, Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Otomotiv sektöründe tasarım ve mühendislik hizmeti verdiklerini belirterek konuşmasına başlayan TKare Mühendislik Firmasının Genel Müdürü Murathan TOKTAŞ, “Sac Metal Şekillendirmede İnovasyon” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Otomobillerde sac metal şekillendirmesi nedir? Sac metal kalıpçılığı nasıl yapılır? konu başlıklarında video eşliğinde ayrıntılı bilgiler aktaran TOKTAŞ, sektöre ve mesleğe dair kariyer fırsatları ile tecrübelerini Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle paylaştı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden etkinliğin sonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı TKare Mühendislik Firmasının Genel Müdürü Murathan TOKTAŞ’a teşekkür etti.

Kariyer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.