10/03/2022 17:11:58 - 10/03/2022 17:11:58 - 445 Okunma

Üniversitemizde bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, Yeşilay Kulübü öğrenci faaliyetleri ve Yeşilay Derneği gönüllüsü olmaya yönelik içerik paylaşımının yapıldığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

“1-7 Mart Yeşilay Haftası” etkinlikleri kapsamında 7 Mart 2022 Pazartesi günü Kayalı kampüsümüzde yer alan Genç Ofiste yapılan bilgilendirme toplantısına üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Üyeleri Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Caner Yahya BOYAR, Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENÇER, Arş. Gör. Özlem PÖLENT, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi personeli Çağrı YALÇIN ÇINAR, Genç Ofis Sorumlusu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Semih ÖZTÜRK ve Yeşilay Kulübü mensubu öğrencilerimiz katıldı.

Bağımlılık Yeşilay

.