11/03/2022 09:47:54 - 14/03/2022 09:47:54 - 1131 Okunma

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Üniversitelerarası 2. Lig Futsal Turnuvası” 11 Mart 2022 tarihinde Kocaeli Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi arasında oynanan maç ile sona erdi.

Turnuvada dereceye giren takımlar için Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞCU’nun katılımıyla kupa töreni düzenlendi.

Birinci olan Kocaeli Üniversitesi Futsal Takımı ödülünü Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’in elinden aldı. İkinci olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Futsal Takımına ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel BABUŞCU takdim etti. Üçüncü olan Üniversitemiz Futsal Takımına ise ödülünü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR verdi.

Futsal KLÜ

.