15/03/2022 11:49:04 - 15/03/2022 11:49:04 - 577 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, 12 Mart 2022 Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY ’u Anma Programı”na katıldı.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 101. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un vefatının 86. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda konuşan Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederek, kahraman gazilerimize şükranlarını sundu.

Şiirlerin okunduğu, tiyatro gösterilerinin sergilendiği programda, Kırklareli Fen Lisesi öğrencileri tarafından “Kurtuluşa Giden Yol” konulu oratoryo gösterisi sergilendi.

12 Mart İstiklal Marşı

.