17/03/2022 15:06:48 - 17/03/2022 15:06:48 - 843 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Birleşmiş Öğrenci Kulübü tarafından “Türkiye’de Kadın Hakları” konulu konferans  düzenlendi.

2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Salonda 16 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen konferansı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, Doç. Dr. Ömer Faruk GÜLEÇ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Caner Yahya BOYAR, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci dinledi.

Hukuk Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Burçin AYDOĞDU’nun moderatörlüğünde yapılan konferansa Kırklareli Cumhuriyet Savcısı Esra BOYBEYİ konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan konferansta konuşan Cumhuriyet Savcısı BOYBEYİ baktığı dosyalardan örnekler sunarak ülkemizde kadınların sahip olduğu hakların neler olduğunu anlattı.

Konferans soru cevap bölümünün ardından plaket takdimiyle sona erdi.

konferans

.