Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
14/04/2022 10:17:06 - 14/04/2022 10:17:06 - 1198 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından “40 Hadis Ezberleme Yarışması”nın ödül töreni düzenlendi.

3. Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda 12 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen ödül törenine İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN ve Kırklareli İl Müftüsü Aydın YIĞMAN katılım sağladı.

İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfı Öğrencisi Ahmet Furkan Yılmaz’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, “Siyer-i Nebi” sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Ödül töreninin açılış konuşması Fakülte Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN tarafından yapıldı. ÖZKAN, “Her kim ümmetim için diniyle ilgili kırk hadis ezberlerse Allah onu âlimlerle haşredecektir” hadisini hatırlatarak, öğrencilerin yarışma sayesinde bu şerefe nail olduklarından bahsetti.

Törenin diğer konuşmacısı Kırklareli İl Müftüsü Aydın YIĞMAN ise etkinlikte dereceye giren öğrencilere önümüzdeki yıl burs imkanı sağlanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Yarışmada dereceye girenlerden; birinciye Fakülte Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN, ikinciye Kırklareli İl Müftüsü Aydın YIĞMAN ve üçüncüye İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nevzat ERKAN tarafından ödülleri takdim edildi. Yarışmanın mansiyon ödülleri, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Kamil YELEK, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇİMEN ve Kırklareli İl Müftüsü Yardımcısı Ramazan ÖZDEMİR tarafından öğrencilere verildi.

ödül töreni

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.