27/04/2022 11:26:53 - 27/04/2022 11:26:53 - 719 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 26.04.2022 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yemekhanesinde tertip edilen iftar yemeğinde öğrencilerimizle bir araya geldi.

İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

İftar programına davet edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Ramazan ayının ilk on günü rahmet, ikinci on günü mağfiret, son on günü ise cehennem azabından kurtulma anlamına gelmektedir. Rabbim bizi bu cehennem azabından kurtuluş tarafında bulundursun İnşallah. Yarın akşam idrak edeceğimiz Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlı bir gece. Bu geceyi İnşallah Cenab-ı Hak hepimize en iyi şekilde idrak etmeyi nasip etsin, kurtuluşumuza vesile olsun. Bayrama da sağlıkla, afiyetle çıkalım. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı tebrik ediyorum” dedi.

İftar KLÜ İlahiyat

.