Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/04/2022 11:34:33 - 28/04/2022 15:07:58 - 643 Okunma

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım ASLANCI, 28 Nisan 2022 Perşembe günü Üniversitemiz Hukuk Fakültesini ziyaret etti. Hukuk Fakültesi ziyaretinde Cumhuriyet Başsavcısı ASLANCI, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, fakülte akademik personeli ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sohbet şeklinde geçen görüşmede ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR Hukuk Fakültemizin akademik ve idari yapısı ile sunulan hizmetleri hakkında Başsavcı ASLANCI’ya bilgi verdi. Ardından fakültenin akademik personeliyle ve öğrencileriyle tanışarak sohbet eden ASLANCI kendi öğrencilik yıllarından ve mesleki tecrübelerinden anekdotlar aktardı. Hukuk Fakültesinin kuruluş sürecini ve son yıllardaki gelişimini ilgiyle dinleyen ASLANCI öğretim elemanlarına ve öğrencilere fakültenin öğretim politikasına dair çeşitli sorular sorarak, öğrencilerimize böyle bir fakültede eğitim öğretim gördükleri için şanslı olduklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Başsavcı ASLANCI’nın teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.