29/04/2022 11:34:49 - 28/04/2022 17:28:28 - 1128 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa ve fidan dikme törenine katıldı.

28 Nisan 2022 Perşembe günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hazım ASLANCI ve Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün tanıtımının yapıldığı programın sonunda 23 Nisan kutlama haftasında Kayalı İlkokulunda düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Vali BİLGİN, Başsavcı ASLANCI, Rektörümüz ŞENGÖRÜR, il protokolü ve öğrenciler programın akabinde Üniversitemiz Kayalı Yerleşkesinde bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ Hatıra Ormanı’nda 250 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Fidan Tören

.