Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/05/2022 17:53:19 - 13/05/2022 17:53:19 - 886 Okunma

Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, 13 Mayıs 2022 Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Sayın Valimiz her zaman yanımızda olarak, bizlere destek vermiş ve bizleri yüreklendirmiştir. Kendisiyle çalışmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Üniversitemize sağladığı katkıları daima anılacaktır. Üniversitemize vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum. Kendisine ve ailesine mutlu, sağlıklı bir hayat diliyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanan Vali BİLGİN ise kendisi için Kırklareli’nin ve Kırklareli Üniversitesinin özel bir yeri olduğunu söyleyerek Kırklareli Üniversitesi’nin gösterdiği başarı ve ulaştığı seviyeden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üniversitemizin yarınlarda adından çok söz ettireceğini belirten BİLGİN, Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e ve üniversitemiz personeline teşekkür etti.

Ziyaret, Rektörümüzün günün anısına Sayın BİLGİN’e takdimde bulunmasıyla sona erdi.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.