Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/05/2022 16:23:33 - 16/05/2022 16:23:33 - 1221 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri için “Mezun Kürsüsü” etkinliği düzenlendi.

2. Merkezi Derslikler Binası 2 No’lu Konferans Salonu’nda 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen konferansa Kırklareli Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Vekili Çiğdem KURT, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı’ndan Uzman Murat ALKAŞ, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Hemşiresi Sebile KAHRAMAN ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım 1. ve 2. Düzey Birim Sorumlusu Bahar ATABAY konuşmacı olarak katıldı.

Mezun öğrencileri mevcut öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan etkinlik, katılımcıların özgeçmişleri okunarak başladı. Soru-cevap olarak gerçekleştirilen etkinlikte, tüm katılımcılar tarafından öğrencilere, mutlu olacakları bir alanda çalışmaları gerektiği tavsiyesi verildi. Stajların öğrencilerin alan seçiminde bir basamak olduğuna değinilerek, branşlaşmanın öneminin altı çizildi. Hemşire adaylarına, farklı bakanlıklarda yönetici pozisyonunda daha çok hemşire görülmeye başlandığının bilgisi aktarıldı. Hemşirelik bölümü öğrencileri tarafından etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Etkinliğin sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

mezun

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.