Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/05/2022 11:09:57 - 18/05/2022 11:09:57 - 1475 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından, 17 Mayıs 2022 tarihinde 2. ve 3. sınıf öğrencileri için “Önlük Giyme Töreni” düzenlendi.

2. Merkezi Derslikler Binası 2 No’lu Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail ÖZKAYA açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, yaptığı konuşmasında “2011-2012 akademik yılından itibaren eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan ve 2015 yılında ilk mezunlarını veren Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz, uluslararası standartlarda eğitim verme hedefiyle kendini sürekli yenilemekte ve alanında yetkin akademik personelimizin nitelikli eğitim hizmeti sunması neticesinde her geçen gün daha da gelişmektedir” dedi. Sözlerine, hocaları ve öğrencileri tebrik ederek devam eden ŞENGÖRÜR, “Sizlerden eğitim süreciniz boyunca kendinizi sürekli geliştirmenizi ve bölümünüzden başarılı bir şekilde mezun olmanızı rica ediyor, meslek hayatınızda üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmenizi diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Yapılan konuşmaların ardından 2. ve 3. sınıf öğrencilerine, mesleğe adım atmalarının bir nişanesi olan önlükleri giydirildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

tören

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.