24/05/2022 10:41:26 - 25/05/2022 10:41:26 - 546 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 14. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri’nde ilk gün tamamlandı.

Kayalı Yerleşkesi Çarşı Meydanı’nda 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 12.00'de tören ile başlayan şenliğin açılış konuşması, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR tarafından yapıldı. Rektör Yardımcımız konuşmasında, öğrencilerin dönemin yorgunluğunu atmaları ve final sınavlarına motive olarak girmeleri için yoğun bir şenlik programı hazırlandığından söz ederek, şenliğin 23-27 Mayıs tarihleri arasında devam edeceğini ifade etti.

Halk oyunları gösterisi ve Kırklareli Bando gösterisi ile başlayan şenliğin ilk günü; tiyatro gösterisi, “Endonezya Günü” etkinliği, DJSobre performansı ve Grup Gri konseri sonrası sona erdi.

şenlik

.