26/05/2022 16:34:38 - 26/05/2022 16:34:38 - 565 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 14. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri’nde üçüncü gün tamamlandı.

Etkinlikler, saat 10.00’da spor müsabakaları ile başladı. Saat 11.00’de başlayan ve öğrencilerimizin yaratıcı yanlarını ve yeteneklerini eğlenceli şekilde ortaya çıkarmayı amaçlayan “Çubuk Makarna Köprü Tasarım ve Dayanım Yarışması” Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün ziyareti sonrası final yaptı.

Saat 12.00’de başlayan voleybol final maçlarında;  Kadınlar Kategorisinde Sağlık Bilimleri Fakültesi 1., Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2. oldu. Erkekler Kategorisinde 1. olan takım Sağlık Bilimleri Fakültesi olurken, 2. olan takım Mühendislik Fakültesi oldu.

Saat 15.00’de oynanan futsal final müsabakalarında ise; Mühendislik Fakültesi 1., Hukuk Fakültesi 2., Turizm Fakültesi 3. oldu.

Şenlik, saat 21.00’de şarkıcı Gökçe’nin sahne almasıyla devam etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, renkli görüntülere sahne oldu. Gökçe konserinin ardından sahne alan Sezer ile üçüncü gün tamamlandı.

şenlik

.