Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
27/05/2022 13:31:55 - 27/05/2022 13:31:55 - 390 Okunma

Pakistan'ın en eski ve köklü üniversitelerinden olan Kinnaird College Kadın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rukhsana DAVID beraberinde Araştırma Birimi Sorumlusu Dr. Ghazala YAQUB ve Ar-Ge Birimi Yöneticisi Meashall USMAN 26.05.2022 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamda proje ortaklığı, bilimsel yayıncılık, akademisyen ve öğrenci değişimi gibi konuları içeren bir ikili işbirliği anlaşması imzalandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR şu hususları ifade etti:

"Pakistan'ın yüreğimizde her zaman farklı bir yeri vardır. Ayrıca Kinnaird College gibi köklü bir üniversiteyle işbirliğine başlamak da bizim için mutluluk verici. Önümüzdeki süreçte ilişkilerimizi geliştirmeyi ve gıda, yazılım ile sosyal sorumluluk alanlarında ortak proje başvuruları yapmayı temenni ediyoruz."

Prof. Dr. Rukhsana DAVID ise Kırklareli Üniversitesinde gördüğü misafirperverlik için teşekkür ederek bu görüşmeyi uzun soluklu bir işbirliği sürecinin ilk adımı olarak gördüğünü söyledi. Akademik toplantılar ve imza töreni sırasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ de hazır bulundu. Karşılıklı hediye takdiminin ardından Kinnaird College heyeti Yayla Mahallesini ve Atatürk Evini ziyaret etti.

KLÜ İş birliği

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.