01/06/2022 09:05:13 - 02/06/2022 09:05:13 - 1488 Okunma

Üniversitemiz Vize Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Çağlasın YALDIZ, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, nazik ziyareti için Öğr. Gör. YALDIZ'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda YALDIZ,  “Ceza Muhakemesi İlke ve Kurallarının Memur Disiplin Hukukuna Etkisi” isimli kitabını Rektörümüze takdim etti.

Kitap, devlet memurları disiplin hukukuna ilişkin usul ve esaslar, memur kavramı, disiplin kavramı, yaptırım kavramı, disiplin cezası türleri, soruşturmada yetkili makamlar, görevleri, memur disiplin soruşturması süreci, disiplin cezasının verilmesi, sona ermesi, evrensel hukuka, anayasaya ve özellikle ceza muhakemesi hukukuna hakim olan ilkeler ve bu ilkelerin memur disiplin hukukuna etkisi ve uygulanabilirliği hakkında bilgiler vermekte olup ilgili alanlarda araştırma yapmak isteyenlerin istifadesine sunulmuştur.

ziyaret

.