Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/06/2022 10:16:35 - 13/06/2022 10:16:35 - 1321 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 10 Haziran 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Kayalı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA bir konuşma yaptı. Kırklareli Üniversitesinin ülkemizin genç ve dinamik üniversitelerinden biri olduğunu ifade eden Prof. Dr. AKA öğrencilere hitap ettiği konuşmasında “Buradan aldığınız diplomanız, edindiğiniz tecrübeler, sizlere meslek hayatınızda önemli katkılar sağlayacaktır. Bu eğitimi yalnızca aldığınız dersler ya da yaptığınız ödevler olarak görmediğinizi biliyorum. Üniversite, bunların çok ötesine giden bir eğitim sürecidir. Üniversitemizin özgürlükçü, paylaşımcı, toplumla iç içe geleneği ve duruşu, sizlere vermeye çalıştığımız eğitimin önemli bir boyutunu oluşturuyor” dedi.

Mezun öğrencilere bugünü bir ayrılık olarak görmemeleri, üniversitelerini ziyaret etmeleri ve hayatta elde ettikleri başarıları üniversiteleriyle paylaşmaları tavsiyelerinde bulun Prof. Dr. AKA, mezunlara başarılar ve mutluluklar diledi.

Rektör Yardımcımızın konuşmasının ardından fakültelerinden derece ile mezun olacak öğrencilere plaketleri takdim edildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi Kamile ÇUKUR’a plaketini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA takdim etti. Fakülte ikincisi Merve KILINÇ’a plaketini Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN verirken fakülte üçüncüsü Merve KILINÇ ise plaketini Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Çağdaş DERDİYOK’un elinden aldı.

Mühendislik Fakültesi birincisi Gökay AYDOĞAN plaketini Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ takdim etti. Fakülte ikincisi Ahmet ÇELİK’e plaketini Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL verirken, fakülte üçüncüsü Oğuzhan KIR plaketini Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL’in elinden aldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Ömer ÖZTÜRK’e plaketini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR takdim etti. Fakülte ikincisi İlayda KARAMEŞE’ye plaketini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Faruk GÜLEÇ verirken, fakülte üçüncüsü Kadir AĞIRMAN plaketini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN’ın elinden aldı.

Tören, mezun olan öğrencilerin mezuniyet andını okumaları ve ardından kep atmalarıyla sona erdi.

Mezuniyet KLÜ İİBF Mühendislik Sağlık

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.