Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/06/2022 17:53:13 - 16/06/2022 17:53:13 - 837 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin Matematik ve Kimya alanlarında dünya sıralamasında ilk 500’e girmesi münasebetiyle Rektör Yardımcımız ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ile Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali ÇALIŞKAN’a teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, SCIMAGO 2022 yılı uluslararası üniversite değerlendirme ve sıralama kriterlerine göre Üniversitemizin Kimya alanında Türkiye’de 13. sıraya, uluslararası sıralamada ise 479. sıraya yükselmesinde Kimya Bölümü olarak sunmuş oldukları kıymetli katkılar için Rektör Yardımcımız ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR’e ve Bölüm Hocalarına; Matematik alanında Türkiye’de 39. sıraya; uluslararası sıralamada ise 500. sıraya yükselmesinde Matematik Bölümü olarak sunmuş oldukları değerli katkılar için Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali ÇALIŞKAN ve Bölüm Hocalarına teşekkür ederek başarılar diledi.    

Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin Ülkemizde ve uluslararası düzeyde daha üst sıralara yükselmesi için başarılı çalışmalarını devam ettiren tüm akademik ve idari personelimize de teşekkür etti. 

Teşekkür KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
a
c
b
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.