Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/06/2022 14:54:52 - 29/06/2022 13:34:29 - 847 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği 10. Yıl etkinlikleri kapsamında birlik üyesi üniversitelerin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği ile Yazılım Mühendisliği lisans programlarında okuyan 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen I. TÜB-Algoritma Hackathonu ödülleri sahiplerini buldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden 2, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden 5, Kırklareli Üniversitesinden 1, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden 7, Trakya Üniversitesinden 1 grubun katıldığı yarışmada toplam 16 grup yarıştı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere plaketleri ve teşekkür belgeleri kurum yöneticileri ile yarışmayı koordine eden öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. İlk üçe giren gruplardaki tüm öğrencilere Miuul sponsorluğunda Makine Öğrenmesi Kursu hediye edildi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise katılım belgesi takdim edildi.

Yarışmada birincilik ödülünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri Muhammed Onur ULU ve Mert PAMUK’dan oluşan grup kazandı. İkinciliği ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri Kerim Berkay BUCAN ve Alihan GÜRSOY’dan oluşan grup, Çanakkale Onsekiz Mart öğrencileri Ömer TÜRKAY, Emre GERGİN, Buğra Duha TEPECİK, Efe Yılmaz TAŞYÜREK ve Alper EMİL’den oluşan grup ile Trakya Üniversitesi öğrencileri Muhittin TANOBA, Mikail Can SALMAN, Ahmed ALİ, Mehmet Talha AYAR ve Kazım KESLER’den oluşan grup paylaştı. Yarışmanın üçüncülüğünü Tekirdağ Namık Kemal öğrencileri Emre Can SATIK, Ali YILDIZ, Kübra FİRAT ve Zana MAHİM’den oluşan grup elde etti.

Yarışmanın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed MİLANİ’ye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Engin ŞAHİN’e, Kırklareli Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Selçuk YAZAR’a, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SAYGILI’ya, Trakya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Altan MESUT’a teşekkür eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

 

ödül

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.