06/07/2022 17:15:01 - 06/07/2022 17:15:01 - 763 Okunma

Üniversitemizin “Akıllı Kampüs” çalışmaları kapsamında inşaatı devam eden Tıp Fakültesi Binasında akıllı eğitim ortamlarının oluşturulmasına ilişkin farklı bilim alanlarının önerileri doğrultusunda bir rapor hazırlanması için 5 Temmuz 2022 Salı günü, inşaat alanında ilgili bölüm öğretim üye ve elemanlarının katılımıyla incelemeler gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Binası tamamlandığında Akıllı Kürsü Sistemi, Akıllı Yoklama Sistemleri, Dijital Pano Sistemleri ve Akıllı Sınıf sistemlerinin yanı sıra Akıllı Bina Yönetim Sistemleri, Akıllı Aydınlatma Sistemi, Akıllı İklimlendirme Sistemi, Akıllı Bina Sıhhi Tesisat Sistemi ve Kampüs İçi Akıllı Yönlendirme Sistemleri gibi modern özelliklere sahip olacak.

akıllı bina

.